• OM OS

Import og salg af Horsch og Annaburger

Vi har i mange år importeret, handlet og solgt tysk produceret kvalitet fra Horsch og Annaburger direkte til landmanden. Vi går ind for miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Horsch er specialist i jordbearbejdning, plantebeskyttelse og såteknik.

Annaburger er specialist i transportløsninger, samt teknik til spredning af fast husdyrgødning, kompost, etc.

Ammoniakspecialisten Agrodan udfører service, vedligehold og opbygninger af teknik til nedfældning af flydende ammoniak.

Erfaring som landmænd
Vi har flere års erfaring og har selv baggrunde som landmænd. Derfor kan du være sikker på professionel behandling fra fagfolk, der kender branchen ud og ind.

Rentable investeringer
Vi tilbyder målrettet rådgivning, der er skræddersyet hver enkelt kunde, og hvor rentable investeringer er i fokus. Vi ønsker at tilbyde en løsning, som både gavner dit landbrug og din økonomi på sigt.

Kvalitet og service i topklasse er udgangspunktet i hele vores arbejde, for vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt.

Din tilfredshed
Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og derfor sørger vi for en grundig snak om dine behov, før vi finder ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig til en effektivt løsning inden for landbrug.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.