Transport- og spredespecialisten

Firmaet ANNABURGER Nutzfahrzeug GmbH er en af de største tyske producenter af transportvogne og universalspredere til landbruget.

Det betydelige og specialiserede produktsortiment forhandles over hele Europa, og er kendetegnet ved høj kvalitet og innovativ produktudvikling.

Velkvalificerede og erfarne ingeniører og specialister producerer og udvikler alle konstruktioner in-­house. ANNABURGER er således i stand  til at reagere hurtigt og fleksibelt på markedets behov.

ANNABURGER producerer et bredt og bæredygtigt program med transportløsninger til korn og grovfoder. Det brede program indbefatter afskubbervogne, bundkædevogne, tipvogne og sneglevogne fra 20 til 33 tons.

Til spredning af alle typer husdyrgødning, kompost, kalk, etc. producerer ANNABURGER et bredt program, TeleLiner og HTS serierne med ladvolumen på op til 25 m3, baseret på to og tre akslede vogne.

Se film med ANNABURGER vogne i arbejde i på dansk jord:

TeleLiner og HTS universalspredere

EcoLiner HTS 22.12 tipvogn

EcoLiner HTS 29.12 tipvogn

Vi kommer gerne ud til dig

 Som både landmænd og importør har vi stor ekspertise inden for alt, der har med landbrug at gøre, og kan give kompetent vejledning inden for en bred vifte af områder.

Vi kommer meget gerne ud til dig for at tage en snak om, hvilke maskiner der kan hjælpe dig i den daglige drift.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon for at høre mere.