Søgefiltre:

Express KR G&F - Nyhed

Express KR rotorharvesåsæt nu med mulighed for gødningsplacering

Læs hele nyheden

Ny Sprinter ST tandskærs såmaskine fra Horsch

Sprinter ST - ny tandskærs såmaskine fra Horsch

Læs hele nyheden

Horsch Express KR

Express KR - nyt rotorharvesåsæt fra Horsch til liften

Læs hele nyheden

Farmtest med såning af kløvergræs - vi betvivler konklusionen

Landscentret har netop offentliggjort en Farmtest omhandlende rækkeafstande i kløvergræs

Læs hele nyheden

Ny importør af ANNABURGER

Stroco-Agro har pr. 1. juli 2014 overtaget importen af vognprogrammet fra den tyske vognfabrik ANNABURGER Nutzfahrzeug GmbH i Annaburg syd for Berlin.

Læs hele nyheden

Terra Horsch - Mere end kun maskiner

Terra Horsch nummer 7 er netop udkommet. Terra Horsch er et magasin, der ikke kun omhandler teknik og maskiner, men også en masse om landbrug og planteavl i almindelighed. I dette nummer af TerraHorsch kan i blandt andet læse om CTF og innovativ sprøjteteknik.

Læs hele nyheden

30 års jubilæum fejres med succes

I år 2014 fejrer tyske Horsch Maschinen GmbH 30 års jubilæum. Jubilæet fejres med ny omsætningsrekord.

Læs hele nyheden

Focus TD StripTilling har bidt sig fast

Temaer som minimering af erosion, øget dyrkningssikkerhed, målrettet gødningsplacering og store økonomiske besparelser ved afgrøde-etablering, er nøgleordene for Focus TD - StripTill konceptet fra Horsch.

Læs hele nyheden

Majstemaer i Maskinbladet

I sidste nummer af Maskinbladet er der et par artikler omkring Horsch teknik og majsdyrkning.

Læs hele nyheden

640 ha raps sået med Focus 6 TD

Hos Kjeld Holm, Solwang Maskinstation ved Sommersted i Sønderjylland, investerede man i 2012, med stor succes i en Focus 6 TD såmaskine fra Horsch.

Læs hele nyheden

Godt Nytår

På vores YouTube kanal er en lille billedkavalkade fra året 2013.

Læs hele nyheden

Film på YouTube

Vi har masser af film liggende på vores YouTube kanal. Senest er der lavet en kavalkade med forskellige Horsch maskiner i arbejde i dansk muld, foråret 2013.

Læs hele nyheden

Glædelig Jul 2013

På vores YouTube kanal er en lille billedkavalkade fra året 2013.

Læs hele nyheden

Mere Horsch til Anbæk Maskinstation

Anbæk Maskinstation, Hammel, udvider maskinparken med mere Horsch grej. Maskinstationen har netop afhentet en Focus 6 TD såmaskine, samt en Terrano 4 MT harve.

Læs hele nyheden

Arne Gejl - Årets Sælger 2013

Maskinbranchens Rejselaug har i forbindelse med foreningens generalforsamling, traditionen tro, kåret "Årets Sælger" Æren tilfaldt Arne Gejl, Stroco-Agro. Redaktøren af dette forum er ydmyg og stolt over at modtage denne titel :-)

Læs hele nyheden

Agritechnica 2013

Agritechnica 2013 løber snart af stabelen. Vi er som sædvanlig godt repræsenteret med dansk personale på Horsch standen i hal 12.

Læs hele nyheden

Horsch Maestro har til fulde indfriet forventningerne på Bredebro Maskinstation

Hos familien Bossen på Bredebro Maskinstation i Sønderjylland, kan man se tilbage på et hektisk forår, hvor intensitet og effektivitet har været i fokus konstant. Effektivitet og rentabilitet kan kun opnås, med driftssikre maskiner og trofaste og effektive medarbejdere.

Læs hele nyheden

Driftssikkerhed og effektivitet med selvkørende Horsch Leeb PT 270 sprøjte

En ny Horsch Leeb PT 270 selvkørende sprøjte, blev indsat i tjeneste på Svenstrup & Giesegaard Godser sidste år i august måned.

Læs hele nyheden

Update - Åbent Hus 7-8 Maj - Markdemo

UP-DATE. Michael Horsch holder et indlæg i vores klargøringshal tirsdag den 7 maj klokken 13.30.

Læs hele nyheden

Endnu et succesfyldt år for Horsch

Tyske Horsch Maschinen GmbH, med hovedsæde i Schwandorf i Bayern, er i fortsat positiv vækst. En omsætning i 2012 på 226 millioner Euro, er ny rekord i firmaets forholdsvis unge historie.

Læs hele nyheden

Horsch afprøver CTF på 3000 hektar

Horsch vil afprøve dyrkningssystemet, kontrolleret trafik – CTF på et Horsch ejet demonstrations brug i Tjekkiet med 3000 hektar agerjord. Store og effektive tidssvarende maskiner indbyder umiddelbart til dette, men der er også udfordringer ved dette dyrkningssystem.

Læs hele nyheden

InnoFalcon

Horsch teknologi står for innovation, slagkraft, og pålidelighed - alle disse egenskaber er indbygget i Horsch falken, også kaldet, InnoFalcon. Nyd denne lille film med falken i aktion. Hvad ville landbruget være uden Horsch maskiner? Se det i denne lille film fra Horsch.

Læs hele nyheden

TerraHorsch - More than just maschinery

Endnu et nummer af magasinet TerraHorsch er kommet på banen.

Læs hele nyheden

Tættere på målet med 25 cm dyseafstand

På Horsch Leeb GS trailer og PT selvkørende sprøjter, er der mulighed for en mangfoldig dyse opsætning, blandt andet med op til 4 forskellige dyser, der kan skiftes via monitoren fra førersædet. Multi-Select er betegnelsen for dette system.

Læs hele nyheden

Terrano MT - harven med tallerkener og tænder

Kravet til harvetyper kan være forskellige, alt efter jordtyper. I egne med ekstremt stiv lerjord, er man meget til en harvetype, hvor man med samme harve, i èn og samme overkørsel, kombinerer en overfladisk harvning med tallerkner, med en harvetand der løsner i dybden.

Læs hele nyheden

Ny Maestro majssåmaskine til foråret?

Vi er stadig leveringsdygtige i nye Horsch Maestro majssåmaskiner til kommende forår. Det gælder de seks meter brede Maestro 8.75 CC og de ni meter brede Maestro 12.75 SW.

Læs hele nyheden

Joker HD - Nyt slagkraftigt trumfkort fra Horsch

Er man til kraftige tallerkenharver, tilbyder Horsch nu to nye kraftige medlemmer af Joker kompakt-tallerkenharvefamilien, nemlig Joker HD med arbejdsbredder på 6 og 7,5 meter.

Læs hele nyheden

Glædelig Jul og Godt Nytår

Endnu et år lakker mod enden. Vi siger tak for samarbejdet i det forgangne år og håber på et frugtbart samarbejde i det nye år. Også en stor tak til alle jer der med interesse, følger med her på siden, samt på vores Facebook side.

Læs hele nyheden

Frugtbart samarbejde i Tyskland

Læs denne lille historie fra det tyske, hvor myndigheder og landbrug arbejder positivt sammen, omkring et økonomisk bæredygtigt landbrug, så miljøet også tilgodeses.

Læs hele nyheden

Temadag om dyrkning af grøn energi

En række af jordbrugets videninstitutioner er gået sammen om at arrangere en temadag om dyrkning og håndtering af energiafgrøder og biomasse i landbruget.

Læs hele nyheden

Rapsdemo i det sønderjyske mandag den 13. august

Sønderjysk Landboforening afholder i samarbejde med innovative landmænd og maskinstationer, mandag den. 13. august kl. 8.30 sådemonstration med rapsetablering.

Læs hele nyheden

24 timer - 24 rækkers præcision med Maestro 24 SW

Under temaet "24 timer - 24 rækker med præcision" lavede Horsch og CLAAS i fællesskab, op til den forgangne weekend, en rekord i tilsået majsareal, på et døgn. Hele 448,29 hektar stod arealtælleren på, da de 24 timer var gået.

Læs hele nyheden

Den allerherligste fjedrende jord med jordforbedrende effekt

Endnu engang sætter vi fokus på jordens frugtbarhed. Hos MB Landbrug I/S i Nibe har de en stor forkærlighed for jordens ve og vel.

Læs hele nyheden

Forårsarbejdet 2012 er i fuld sving

Kong vinter slap sit tag, forholdsvis tidligt i år - foråret kom pludseligt og tidligt, med ganske lidt nedbør og markerne tørrer nu forholdsvis hurtigt op.

Læs hele nyheden

1300 kr/ha i merindtjening med Focus TD i rapsdemo

Et demonstrationsprojekt på Lolland med etableringsmetoder af vinterraps, er faldet særdeles godt ud for Horsch Focus TD harve/grubbesåmaskinen.

Læs hele nyheden

Udvidelse af faciliteterne i Hammel

En ny klargøringsværksted på knap 700 m2 er nu taget i brug, på vores domicil i Hammel.

Læs hele nyheden

Samsåning af korn og gødning - hvilke gødninger kan vi bruge

Horsch Pronto såmaskinerne, kan leveres med et prisgunstigt gødningsudstyr, hvor det er muligt at blande gødning og såsæd ved såning.

Læs hele nyheden

Tilfredshed med Prontoen - også i lerjorden

Planteavler, Niels Brink "Vinderslev Østergaard" i Kjellerup, beliggende imellem Viborg og Silkeborg, fik op til foråret 2011 leveret en ny Horsch Pronto 6 DC såmaskine.

Læs hele nyheden

Jordens frugtbarhed

Kulstof i jorden er meget i vælten, i medierne for tiden, men er det ikke også landbrugsjordens frugtbarhed med masser af organisk materiale der bør være i fokus?

Læs hele nyheden

Horsch Pronto med gødning og korn i samme række

Til foråret 2012 er det muligt at få Pronto 3, 4 og 6 DC/AS PPF (Precise Placement of Fertilizer) såmaskinerne med gødningsplacering i to varianter.

Læs hele nyheden